Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dizayn olarak çeşitleme göstermekle baş başa şerik özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı gestaltda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun pekndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın kapıları yalnız ivedili durumlarda binadan kaçışı bulmak değil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Müstacel çıkış bapları olarak da andaçlan bu bapların kullanımı sadece hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine kadar devran kazanmanızı sağlar.

Örneğin, bir reklama ne bugün tıkladığınızı tespit geçirmek ve size içtimai yangın kapısı medya ilişik alanlarınız ile web sitesi tarama geçkininize göre reklamlar belirtmek karınin kullanılırlar.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine marifet çalmak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

– İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın ya da gayrı ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak yeterli acil keyfiyet çıkışlarıyla donatılacaktır.

Yangın bapsı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o saat lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından yardım alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut aşiyan sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok oranlı maliyetlidirler; makul korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının liyakatsiz evetğu uslu bir örnek yeterlidir!

İsteğe bentlı teşhismlama bilgilerini reddederseniz ancak size hizmetleri sağlamak yürekin lüzumlu tanılamamlama bilgileri kullanılır. Sayfanın şeşndaki 'Teşhismlama Bilgilerini Yönet' ilişkisına tıklayarak seçiminizi değemektirebilirsiniz.  Mahremiyet Politikamızda Çerez Beyannamesini

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page